Umetnički ansambl
Ministarstva odbrane
„Stanislav Binički“
 
 
22.06.2018

Izabrani učesnici koncerta „Naša deca“Stručna komisija, sačinjena od pet članova Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički”, koja je na audicijama u Kraljevu i Beogradu saslušala sve kandidate prijavljene za koncert  „Naša deca”, završila je svoj rad.
 
Imajući u vidu da su prijavljeni učesnici pokazali mnogo talenta, rada i dobre volje, posao komisije nije bio nimalo lak, te je sačinjena rang lista koja podrazumeva da na koncertu „Naša deca” nastupi više od prethodno planiranih 15 izvođača. Zbog velikog broja izuzetno kvalitetnih nastupa, odlučeno je da u septembru sa Umetničkim ansamblom „Stanislav Binički” nastupe svi izvođači koji su rangirani ocenom većom od 4,45, ali da se programom tog koncerta pojedine tačke nastupa objedine.

Muzičke numere i aranžmani za koncert „Naša deca” biće dogovarani sa izvođačima (njihovim roditeljima ili muzičkim pedagozima), na taj način da pojedini kandidati mogu da nastupe u zajedničkim numerama koje bi bile izabrane tako da umetnički nivo programa bude na zavidnom nivou, a da se istovremeno ispoštuje vremensko ograničenje trajanja koncerta. Svi  detalji nastupa biće dogovarani u neposrednom kontaktu.

Rang listu izabranih kandidata možete da pogledate ovde, dok je uvid u spisak sa ocenama svih učesnika konkursa za koncert  „Naša deca”  moguć u Ansamblu „Stanislav Binički” (Braće Jugovića 19, 3. sprat). Molimo da eventualni dolazak najavite na telefon 011/3240-242.