Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
22.06.2018

Изабрани учесници концерта „Наша деца“Стручнa комисија, сачињена од пет чланова Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, која је на аудицијама у Краљеву и Београду саслушала све кандидате пријављене за концерт  „Наша деца”, завршила је свој рад.
 
Имајући у виду да су пријављени учесници показали много талента, рада и добре воље, посао комисије није био нимало лак, те је сачињена ранг листа која подразумева да на концерту „Наша деца” наступи више од претходно планираних 15 извођача. Због великог броја изузетно квалитетних наступа, одлучено је да у септембру са Уметничким ансамблом „Станислав Бинички” наступе сви извођачи који су рангирани оценом већом од 4,45, али да се програмом тог концерта поједине тачке наступа обједине.

Музичке нумере и аранжмани за концерт „Наша деца” биће договарани са извођачима (њиховим родитељима или музичким педагозима), на тај начин да поједини кандидати могу да наступе у заједничким нумерама које би биле изабране тако да уметнички ниво програма буде на завидном нивоу, а да се истовремено испоштује временско ограничење трајања концерта. Сви  детаљи наступа биће договарани у непосредном контакту.

Ранг листу изабраних кандидата можете да погледате овде, док је увид у списак са оценама свих учесника конкурса за концерт  „Наша деца”  могућ у Ансамблу „Станислав Бинички” (Браће Југовића 19, 3. спрат). Молимо да евентуални долазак најавите на телефон 011/3240-242.