Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
ТекстФотогалерија
26.12.2016

Ђорђевић се уписао у књигу жалости у Амбасади РусијеМинистар одбране Зоран Ђорђевић уписао се данас у књигу жалости у Амбасади Руске Федерације у Београду, поводом погибије путника и чланова посаде руског војног авиона који се срушио у Црном мору, а у којем је било и више од 60 чланова чувеног руског војног хора „Александров“.
 
„Пријатељи живе у нашим срцима и када нису поред нас. Сећање на наше војнике, уметнике који су отишли „тамо далеко“ остаће заувек!
 
У мислима смо са Вама.
 
Нека Вам је вечна слава!“, уписао је министар Ђорђевић.
 
У име Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички“, начелник капетан фрегате Светозар Василески и руководилац оркестра мајор Никола Живковић уписали су:
 
„Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“ саосећа са руским пријатељима у жалости поводом трагичне смрти руских војника, новинара и колега уметника ансамбла „Александров“.
 
Поводом трагичне погибије уметника Ансамбла Руских оружаних снага „Александров“, начелник Уметничког ансамбла МО „Станислав Бинички“ капетан фрегате Василески упутио је телеграм саучешћа Надежди Хушченковој, директорки Руског центра за науку и културу у Београду.