Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
16.06.2018

Завршене аудиције за концерт „Наша деца“У Свечаној сали Дома Војске Србије данас је одржана последња овогодишња аудиција кандидата који су се пријавили за учешће на концерту „Наша деца“, јединственој манифестацији на којој талентована деца професионалних и пензионисаних припадника Министарства одбране и Војске Србије певају или свирају у пратњи Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”.

Све пријављене кандидате, као и на претходне две аудиције у Београду 15. јуна и 8. јуна у Краљеву, саслушао је петочлани стручни жири у чијем раду су учествовали Урош Кованџић, концерт-мајстор, мајор Игор Митровић, диригент, мајор Душко Стаменковић, кларинетиста, Зоран Тутуновић, клавијатуриста, и Марија Секулић, запослена у Ансамблу, али позната као чланица дуета „Сестре Гобовић". 

Жири ће свој рад завршити до 22. јуна 2018. године, када ће бити објављени резултати аудиције и позната имена 15 најталентованијих који ће у септембру, у Свечаној сали Дома ВС у Београду, учествовати на концерту „Наша деца“.Резултати аудиције биће објављени на интернет презентацији Ансамбла www.ansambl.mod.gov.rs , а одабрана деца биће обавештена телефонским путем. Фотографије учесника и њихов наступ можете видети фејсбук страници Ансамбла.

Уметнички ансамбл ''Станислав Бинички'' посебну пажњу посвећује раду и наступима са младим уметницима из наше земље. Реализација концерта "Наша деца" је још једна прилика да се покаже уметничко стваралаштво и рад деце припадника Министарства одбране и Војске Србије.

У организацији Управе за односе са јавношћу Министарства одбране и Уметничког ансамбла ''Станислав Бинички'' претходних година је већ одржано пет концерта под називом ''Наша деца'' који су изазвали велику пажњу и интересовање публике и медија. Наиме, поред надарене деце, на концертима су наступали и познати солисти који су и сами махом деца војних лица, Бајага, Мерима Његомир, Оливер Њего, Гоца Тржан, Жељко Самарџић, сестре Гобовић, Ане Станић, Ана Кокић, и многи други.
 
 
photoФОТОГАЛЕРИЈА
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
16.06.2018
mp4 (164,87 MB)
Аудиција 1 ДЕО
16.06.2018
mp4 (165,65 MB)
Аудиција 2 ДЕО