Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
30.03.2018

Продужено пријављивање за концерт „Наша деца”Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” организоваће традиционални концерт „Наша деца”, за који је рок пријављивања продужен до 16. априла.  

 
Реч је о јединственој манифестацији у којој талентована деца професионалних припадника Министарства одбране и Војске Србије певају, играју и свирају уз Ансамбл и познате певаче. Уколико је и Ваше дете музички надарено, позивамо Вас да га пријавите за учешће у пројекту „Наша деца”. Пријава треба да садржи следеће податке:
 
-          име и презиме кандидата, датум рођења,
-          име и презиме пратиоца,
-          адресу становања кандидата,
-          назив јединице професионалног војног лица или војног службеника са бројем војне поште,
-          контакт телефон (фиксни и/или мобилни),
-          жанр инструменталне композиције, песме или игре, назив и време трајања.`
 
Потребно је обезбедити корепетитора, клавирску пратњу за кандидате који ће интерпретирати соло нумере. Старосна граница је до 18 година.
 
Пријаву треба доставити преко претпостављене команде редовном поштом или директно Уметничком ансамблу Министарства одбране „Станислав Бинички” (Браће Југовића 19, 11000 Београд), или електронском поштом на адресу ansambl@mod.gov.rs до 12,00 часова 16. априла 2018. године.
 
Аудицијa пријављених кандидата организоваће се територијално по гарнизонима Војске Србије, у складу са бројем пријављене деце.
 
Завршни концерт за 15 најбољих кандидата планира се током маја у Свечаној сали Дома Војске у Београду, а о термину ћемо вас благовремено обавестити. Све додатне информације и питања везана за аудицију и концерт „Наша деца” могу се добити на телефон 011/3240-242 или на мејл ansambl@mod.gov.rs.


Управа за односе са јавношћу и Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” до сада су организовали пет концерата „Наша деца”. Солисти који су са децом учествовали на концерту су такође били махом деца војних лица, Ана Станић, Бајага, Ана Кокић, Оливер Њего, Гоца Тржан, Жељко Самарџић, Мерима Његомир, сестре Гобовић, а интересовање кандидата било је изузетно велико. Квалитет одабраних учесника увек је био на изузетно високом нивоу, а сви концерти добро посећени и медијски пропраћени.
 
videoВИДЕОГАЛЕРИЈА
21.03.2018
Наша деца 1
21.03.2018
Наша деца 2