Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
25.01.2018

Ансамбл „Станислав Бинички“ на Светосавском балу у БечуУ бечком Парк - хотелу "Шенбрун", надомак познатог дворца, вечерас је одржан 21. Светосавски бал који су организовали Српски центар и Заједница српских клубова у Бечу.
svetosavski bal  bec 
Овај свечани догађај окупио је бројне госте из Аустрије и Србије, а обележио га је разноврсан уметнички програм који је обогатио Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“.
 
Након извођења Светосавске химне и традиционалног позива „Нека буде бал”, уз прве тактове валцера на подијуму су се нашли и први плесни парови.

Официјелни део бала је водио глумачки брачни пар Слобода Мићаловић-Ћетковић и Војин Ћетковић, који су и отворили бал, док су у музичком делу програма учествовали Неда Украден, Јадранка Јовановић, Ранко Јовић, Дубравка Милетић и Душан Свилар, који су заједничким извођењем госте поздравили песмом „Добра вам ноћ пријатељи“. Оркестром је дириговао Војкан Борисављевић.
svetosavski_bal_bec
Светосавском балу присуствовали су, међу бројним гостима, амбасадор Републике Србије у Аустрији Перо Јанковић, као и начелник Управе за односе са јавношћу Министарства одбране капетан бојног брода Петар Бошковић.
photoФОТОГАЛЕРИЈА