Umetnički ansambl
Ministarstva odbrane
„Stanislav Binički“
 
 
01.09.2019

Poziv za učešće na koncertu „Naša deca 2019”Uprava za odnose sa javnošću i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” organizovaće tradicionalni koncert „Naša deca 2019” na kome će nastupiti deca profesionalnih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.
 
Reč je o jedinstvenoj manifestaciji na kojoj talentovana deca profesionalnih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pevaju, sviraju ili igraju uz Ansambl i poznate pevače. Ukoliko je i Vaše dete nadareno, pozivamo Vas da ga prijavite za učešće na koncertu „Naša deca”. Prijava treba da sadrži sledeće podatke:
 
-          ime i prezime kandidata, datum i godinu rođenja;
-          ime i prezime roditelja (staratelja ili pratioca) kandidata;
-          adresu stanovanja kandidata;
-          naziv jedinice profesionalnog vojnog lica ili vojnog službenika;
-          kontakt telefon (fiksni i/ili mobilni);
-          žanr instrumentalne kompozicije, pesme ili igre, naziv i vreme trajanja.`
 
Potrebno je obezbediti korepetitora, klavirsku pratnju za kandidate koji će interpretirati solo numere. Starosna granica je do 18 godina.
 
Prijavu možete dostaviti preko pretpostavljene komande redovnom poštom, direktno Umetničkom ansamblu Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” (Braće Jugovića 19, 11000 Beograd), ili elektronskom poštom na adresu ansambl@mod.gov.rs do 1. oktobra 2019. godine.
 
Audicija prijavljenih kandidata organizovaće se u Domu Vojske Srbije u Beogradu, a o terminima će kandidati biti naknadno obavešteni.
 
Završni koncert za 15 najboljih kandidata biće održan u decembru u Svečanoj sali Doma Vojske u Beogradu.
 
Sve dodatne informacije u vezi sa koncertom „Naša deca” mogu se dobiti putem telefona (011/3240-242) ili mejla (ansambl@mod.gov.rs).
Uprava za odnose sa javnošću i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” do sada su organizovali šest koncerata „Naša deca”. Solisti koji su sa decom učestvovali na koncertu su takođe bili mahom deca vojnih lica, Bajaga, Ana Stanić, Ana Kokić, Oliver Njego, Goca Tržan, Željko Samardžić, Merima Njegomir, sestre Gobović, a interesovanje kandidata bilo je izuzetno veliko. Kvalitet odabranih učesnika uvek je bio na izuzetno visokom nivou, a svi koncerti dobro posećeni i medijski propraćeni.
photoFOTOGALERIJA