Umetnički ansambl
Ministarstva odbrane
„Stanislav Binički“
 
 
30.03.2018

Produženo prijavljivanje za koncert „Naša deca”Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” organizovaće tradicionalni koncert „Naša deca”, za koji je rok prijavljivanja produžen do 16. aprila.  

 
Reč je o jedinstvenoj manifestaciji u kojoj talentovana deca profesionalnih pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije pevaju, igraju i sviraju uz Ansambl i poznate pevače. Ukoliko je i Vaše dete muzički nadareno, pozivamo Vas da ga prijavite za učešće u projektu „Naša deca”. Prijava treba da sadrži sledeće podatke:
 
-          ime i prezime kandidata, datum rođenja,
-          ime i prezime pratioca,
-          adresu stanovanja kandidata,
-          naziv jedinice profesionalnog vojnog lica ili vojnog službenika sa brojem vojne pošte,
-          kontakt telefon (fiksni i/ili mobilni),
-          žanr instrumentalne kompozicije, pesme ili igre, naziv i vreme trajanja.`
 
Potrebno je obezbediti korepetitora, klavirsku pratnju za kandidate koji će interpretirati solo numere. Starosna granica je do 18 godina.
 
Prijavu treba dostaviti preko pretpostavljene komande redovnom poštom ili direktno Umetničkom ansamblu Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” (Braće Jugovića 19, 11000 Beograd), ili elektronskom poštom na adresu ansambl@mod.gov.rs do 12,00 časova 16. aprila 2018. godine.
 
Audicija prijavljenih kandidata organizovaće se teritorijalno po garnizonima Vojske Srbije, u skladu sa brojem prijavljene dece.
 
Završni koncert za 15 najboljih kandidata planira se tokom maja u Svečanoj sali Doma Vojske u Beogradu, a o terminu ćemo vas blagovremeno obavestiti. Sve dodatne informacije i pitanja vezana za audiciju i koncert „Naša deca” mogu se dobiti na telefon 011/3240-242 ili na mejl ansambl@mod.gov.rs.


Uprava za odnose sa javnošću i Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički” do sada su organizovali pet koncerata „Naša deca”. Solisti koji su sa decom učestvovali na koncertu su takođe bili mahom deca vojnih lica, Ana Stanić, Bajaga, Ana Kokić, Oliver Njego, Goca Tržan, Željko Samardžić, Merima Njegomir, sestre Gobović, a interesovanje kandidata bilo je izuzetno veliko. Kvalitet odabranih učesnika uvek je bio na izuzetno visokom nivou, a svi koncerti dobro posećeni i medijski propraćeni.
 
videoVIDEOGALERIJA
21.03.2018
Naša deca 1
21.03.2018
Naša deca 2