Umetnički ansambl
Ministarstva odbrane
„Stanislav Binički“
 
 
26.11.2019

Rezultati audicije za koncert "Naša deca"Stručna komisija, sačinjena od pet članova Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički”, koja je na audiciji u Beogradu saslušala sve kandidate prijavljene za koncert  „Naša deca”, završila je svoj rad.
 
Imajući u vidu da su prijavljeni učesnici pokazali mnogo talenta, rada i dobre volje, posao komisije nije bio nimalo lak da u izuzetno kvalitetnim nastupima, odabere 15 (petnaest) numera za završni koncert sa UA MO "Stanislav Binički"

Muzičke numere i aranžmani za koncert „Naša deca” biće dogovarani sa izvođačima (njihovim roditeljima ili muzičkim pedagozima), na taj način da pojedini kandidati mogu da nastupe u zajedničkim numerama koje bi bile izabrane tako da umetnički nivo programa bude na zavidnom nivou, a da se istovremeno ispoštuje vremensko ograničenje trajanja koncerta. Svi  detalji nastupa biće dogovarani u neposrednom kontaktu.

Termin održavanja završnog koncerta biće objavljen naknadno u neposrednom kontaktu sa izvođačima. Vreme koncerta će biti u periodu od druge polovine decembra do sredine januara.

Spisak kandidata koji su odabrani za završni koncert možete da pogledate ovde dok je uvid u spisak sa ocenama svih učesnika konkursa za koncert  „Naša deca”  moguć u Ansamblu „Stanislav Binički” (Braće Jugovića 19, 3. sprat). Molimo da eventualni dolazak najavite na telefon 011/3240-242.