Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
ТекстФотогалеријаВидеогалерија

Новогодишњи оперски гала концерт Ансамбла „Бинички“

31.12.2018
mp4 (187,83 MB)
Гала концерт 1
31.12.2018
mp4 (179,03 MB)
Гала концерт 2