Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
ТекстФотогалерија
01.09.2019

Позив за учешће на концерту „Наша деца 2019”Управа за односе са јавношћу и Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” организоваће традиционални концерт „Наша деца 2019” на коме ће наступити деца професионалних припадника Министарства одбране и Војске Србије.
 
Реч је о јединственој манифестацији на којој талентована деца професионалних припадника Министарства одбране и Војске Србије певају, свирају или играју уз Ансамбл и познате певаче. Уколико је и Ваше дете надарено, позивамо Вас да га пријавите за учешће на концерту „Наша деца”. Пријава треба да садржи следеће податке:
 
-          име и презиме кандидата, датум и годину рођења;
-          име и презиме родитеља (старатеља или пратиоца) кандидата;
-          адресу становања кандидата;
-          назив јединице професионалног војног лица или војног службеника;
-          контакт телефон (фиксни и/или мобилни);
-          жанр инструменталне композиције, песме или игре, назив и време трајања.`
 
Потребно је обезбедити корепетитора, клавирску пратњу за кандидате који ће интерпретирати соло нумере. Старосна граница је до 18 година.
 
Пријаву можете доставити преко претпостављене команде редовном поштом, директно Уметничком ансамблу Министарства одбране „Станислав Бинички” (Браће Југовића 19, 11000 Београд), или електронском поштом на адресу ansambl@mod.gov.rs до 1. октобра 2019. године.
 
Аудицијa пријављених кандидата организоваће се у Дому Војске Србије у Београду, а о терминима ће кандидати бити накнадно обавештени.
 
Завршни концерт за 15 најбољих кандидата биће одржан у децембру у Свечаној сали Дома Војске у Београду.
 
Све додатне информације у вези са концертом „Наша деца” могу се добити путем телефона (011/3240-242) или мејла (ansambl@mod.gov.rs).
Управа за односе са јавношћу и Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички” до сада су организовали шест концерата „Наша деца”. Солисти који су са децом учествовали на концерту су такође били махом деца војних лица, Бајага, Ана Станић, Ана Кокић, Оливер Њего, Гоца Тржан, Жељко Самарџић, Мерима Његомир, сестре Гобовић, а интересовање кандидата било је изузетно велико. Квалитет одабраних учесника увек је био на изузетно високом нивоу, а сви концерти добро посећени и медијски пропраћени.