Уметнички ансамбл
Министарства одбране
„Станислав Бинички“
 
 
26.11.2019

Резултати аудиције за концерт "Наша деца"Стручнa комисија, сачињена од пет чланова Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, која је на аудицији у Београду саслушала све кандидате пријављене за концерт  „Наша деца”, завршила је свој рад.
 
Имајући у виду да су пријављени учесници показали много талента, рада и добре воље, посао комисије није био нимало лак да у изузетно квалитетним наступима, одабере 15 (петнаест) нумера за завршни концерт са УА МО "Станислав Бинички"

Музичке нумере и аранжмани за концерт „Наша деца” биће договарани са извођачима (њиховим родитељима или музичким педагозима), на тај начин да поједини кандидати могу да наступе у заједничким нумерама које би биле изабране тако да уметнички ниво програма буде на завидном нивоу, а да се истовремено испоштује временско ограничење трајања концерта. Сви  детаљи наступа биће договарани у непосредном контакту.

Термин одржавања завршног концерта биће објављен накнадно у непосредном контакту са извођачима. Време концерта ће бити у периоду од друге половине децембра до средине јануара.

Списак кандидата који су одабрани за завршни концерт можете да погледате овде док је увид у списак са оценама свих учесника конкурса за концерт  „Наша деца”  могућ у Ансамблу „Станислав Бинички” (Браће Југовића 19, 3. спрат). Молимо да евентуални долазак најавите на телефон 011/3240-242.